torsdag, mars 05, 2009

4.mars - 4. juli


I dag er det fire måneder til vi smis i hymens lenker.
Eller Hymens lenker med stor H bør det faktisk være. Jeg har lenge ikke forstått det uttrykket, tross i at jeg hele tiden har visst hva det betyr. Men etter nærmere undersøkelser (fordi jeg nå hadde lyst til å bruke et uttrykk jeg ikke forstod) fant jeg ut at ordet ”hyme” er utledet fra gresk og romersk mytologi, hvor Hymenaios var guden for bryllup og ekteskap. Derfor er hymens lenker symboletsamholdet mellom brud og brudgom.

Min brudgom og jeg har i dag tatt vår første øving til brudevals-sangen som vi bestemte i dag. Vi har dobbeltsjekket og kryssjekket gjestelisten. Vi har også funnet små gadgets og ting som må bestilles. Bestilt erklæringsskjema for brudepar og forlovere hos folkeregisteret. Samt printet ut navneendringsskjema. Vi har avtalt vokserutinene til brud og forlover de kommende månendene. Reservert bryllupsmessebilletter hos glassmagasinet. Og ikke minst konstantert et snev av bryllupsangst hos undertegnede.

Fire måneder er jo en stund. Men det går jammen fort også! Og takk og lov for det. Jeg er utrolig glad jeg snart er gift. Ære være ekteskapet og kort forlovelsestid. Men ære være nok tid til å planlegge også.

Jeg skjønner at 4 månedersgrensa var det som skulle til for å stresse meg. Og det er greit. For stress sørger alltid for at jeg presterer maksimalt. Det har blitt sagt om meg at jeg sent lar meg stresse synlig. - Jeg vet om en viss forlovede som har sett motsatte tendenser. Men så lenge han sier fra når jeg nærmer meg bridezilla-symptomene så skal jeg si meg fornøyd!

I anledning denne merkedagen har jeg til og med tatt meg friheten til å lage en countdown. Jeg la den nederst på bloggen så den ikke plager de som ikke er så veldig interessert. Men nå er den hvertfall der og viser sine 122 dager!

Jeg må bare til slutt si at jeg er en lykkelig kommende brud. For en mann jeg får! *sukk*

7 kommentarer:

Meg, mitt og mine engler... sa...

4 mnder går fort!! Så spennende! :)
Ja, bor i Oslo nå. Greit å komme seg litt nærmere familie igjen.
Tror jeg har mulighet til en cafétur i slutten av neste uke. Passer det for deg? Klem

Mia sa...

Det er så fantasisk herlig å lese i bloggen din :-)


Real love is feeling like being a part of that person's
life almost isn't enough. It's more like a feeling that
you would live in the same skin with them if you could
and share every thought, heart beat, and emotion as one.

- Rod Cannon –

Ville dele dette med deg skjønne <3

Anonym sa...

121 dager til jeg må ha rotet fram en dress. Det skal holde hardt. Men, er det lov å spørre hva dere skal fylle navneendringsskjemaet med? Eller er det 4. juli som er dagen vi får vite det?

HM

Charlotte sa...

Åh for et fantastisk sitat! Jeg elsker det! Og det er så sant.. jeg tror vi har kjent ekte kjærlighet både du og jeg?

Og jeg synes det er så koselig at du liker denne lille biten av meg :)

Charlotte sa...

Herr og fru Charlotte & Martin Veland Hoven :) Eller V. Hoven som vi stort sett kommer til å bruke tror jeg! Ikke hemmelig alls!

Hvis ikke du har funnet dressen på 122 dager så tipper jeg du bør sjekke på hattehylla ute ved do i Fila Hamar på vei til Furnes Kirke. Da ligger den der ;)

victoria sa...

jeg gleder meg med dere! dere er fantastiske :) glæde mæ til den store dagen!

Susanne sa...

Hei! Jeg snublet over bloggen din i dag:) Måtte bare si at jeg elsker bloggtittelen din. Every moment has its music...
Lykke til med bryllup!!!

(ps, ser du er med i en lifegruppe, er dette i oks??? Bare spør jeg. Jeg er med i Family oks vennesla skjønner du:) )