torsdag, april 24, 2008

Drømmedag


Midt i eksamenslesning, matte, fysikk og strev så tar jeg meg en lykkedag i ny og ne. Sist søndag hadde Martin og jeg første hele fridag sammen siden påske og det var fantastisk! Tidlig om morgenen dukket han opp på døra og vekte meg så vi kunne spise frokost sammen på terrassen i sola. Vi lagde kenya-kaffe og spiste deilig tunfisksandwich før vi kastet oss på syklene for å dra på loppemarked!

På loppemarkedet var det auksjon, og vi var ivrige auksjonister som stakk av med et fantastisk sausenebb fra Egersund Flint, en vakker gammel LP-spiller fra Sony, en sjarmerende guttekopp til ensom-kopp-samlinga mi, to glass og det nydeligste av alt.. den VAKRE telefonen på bildet!

Når vi hadde kavet oss hjem med alt det tunge på syklene, kastet vi oss på ny over sykkelstyret og syklet sykkelstien mellom Bjerke og sentrum. Vi tok den siste biten fra aleksander kjellands plass langs elva og nøt synet av lykkelige våryre, brune, varme mennesker som smilte fra øre til øre.

Så, etter en kjapp middag bar ferden på ny ut på sykkel opp på Ullevaal. Og selv om resultatet ikke var optimalt hverken for Rosenborg eller Hamkam som spilte i Ålesund, så var det en drøm å endelig sette igang fotballsesongen på alvor.

Vèl hjemme bød Halvor og Martin på koselig kveldsmat før Martin kjørte meg hjem så jeg kunne sove.... Herlig søndag med mye hvile, mye innhold, og MYE latter... Måtte det skje igjen... snart!

Det er viktig å oppdage hemmelighetene ved det vi er vant til å se hver dag, og som rutinen gjør oss blinde for (Pilegrimsreisen av Paulo Coehlo)

6 kommentarer:

Lady Lotte sa...

wow, gratulerer med fantastisk nydelig telefon!

Siri sa...

så flink du er, Charlotte! kjempekoselig å lese om deg! :)

Lene sa...

hores helt fantastisk ut (alt utenom tunfisken... den kan du ha for deg selv;)
Far meg til a savne var i Norge! Men sa er det jo bare 6 dager igjen!

Kristian Rem sa...

Charlotte!
Du höres lykkelig ut. Hils Martin aa si at jeg fremdeles sitter aa noterer alle triksa hans:p
Mamma og pappa paa besök for tiden. Akkurat naa i Quito med daarlig mage, saant skjer.
Glad for at du er i Oslo naar jeg kommer tilbake! Vi sees

- Rebekka Fj. Mæla - sa...

Åh, jeg skulle egentlig vært på sånn omvisning på slottet, men siste dagen var på lørdag :( *gråtepå*. Står alt bra til?

Jeg har forresten skiftet nettadresse på min blogg. Bloggen er fortsatt HELT den samme, og lik som før, men den nye adresse er: www.frumaela.blogspot.com

Håper du fortsatt leser bloggen min.

Klem Rebekka!

david santos sa...

Great!!!
Congratulations!!!