søndag, februar 22, 2009

Jentebesøk og fastelavn!I helgen har jeg hatt besøk av en av mine yndlingsjenter fra Bergen. Hun reiser med Bakketun folkehøgskole til Bolivia i morgen, og fant det for godt at hun ville komme til meg på besøk før hun tok turen til Gardermoen. Det var fantastisk hyggelig med deilig jenteprat og oppdateringer fra livet i Bergen.

Som en jentehelg seg hør og bør inneholdt lørdagen alt som er godt av søtt, salt, syrlig, koffeinholdig, og kullsyreholdig. Gode gamle Grand Prix på tv med Alexander som selvskreven og overlegen favoritt, og svenske-skavlan etterpå. Leggeritualet varte i en evighet med alt vi hadde å snakke om, og hodene falt utmattet på putene i firetiden.


I dag stod vi opp til brunsjtid og reiste rett på United Bakeries for å skjemme oss bort med deilige halvgrove rundstykker med hjemmerørt jordbær og deilig kaffe. Når man er på bakeri har man selvsagt lov til å spise frokostdessert og planen var hvetebolle med sjokolade til, men de var utsolgt for boller! Derfor planla vi fastelavn-baking på kvelden i stedet for. Vi gikk en lang og deilig runde på nasjonalgalleriet og inntok deilige mesterverker av alle de norske store! -Noe så vakkert som et deilig, overveldende nasjonalromantisk bilde i fredelige omgivelser, for så å komme ut i den norske vinterdagen med blå himmel for første gang i tankens minne!

Nå står bollene og hever seg store og luftige på komfyren, Bergensjenten tar en velfortjent middagshvil og jeg jobber litt med skole mens vi venter på mine nærmeste kjære som har vært i Levanger i helgen. Det blir første gang på 10 dager at jeg ser min elskede bondegutt. Etterlengtet deilig gjensyn!


God søndag alle venner!

2 kommentarer:

Meg, mitt og mine engler... sa...

Vi kan jo møtes over en kopp kaffe en dag, om du har mulighet og lyst? :)

Anonym sa...

"Bondegutt", faktisk. Og det kommer fra ei som har tråkket 6 år på Stavsberg skole?

Men det er gøy å lese det du skriver! Lykke til med fairytaile (sikkert feil skrevet) i morra!

HM